Inzicht in de locaties van facilitaire voorzieningen en installaties?

TROTS lanceert speciaal voor facilitaire organisaties een nieuwe tool op het iBASX platform: Facility-layers! Deze tool ontsluit via digitale plattegronden en een slimme zoekfunctie informatie over de aanwezige facilitaire voorzieningen en (gebouw)installaties.

Compleet informatieoverzicht

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar. Facility-layers kan door de interne facilitaire organisatie worden gebruikt en kan ook ter beschikking worden gesteld aan de betrokken leveranciers/onderhoudspartijen.

Altijd beschikbaar en up-to-date

Geen lange zoektocht meer naar de juiste informatie, alle relevante informatie op één plek en altijd en overal beschikbaar (via elk apparaat). Facility-layers stelt u, uw medewerkers en wanneer gewenst ook uw leveranciers in staat om met meer plezier en efficiënter te werken in uw gebouw(en)!