Wat kan er allemaal met iBASX

iBASX is een ruimtemanagementsysteem dat in de basis zeer uitgebreid kan wat het moet doen. De markt voor deze systemen is net aan het opkomen en de gebruikerswensen moeten nog groeien. Toch denkt TROTS dat het systeem voldoet aan de eisen van onze potentiële klanten.TROTS is constant bezig met het doorontwikkelen van iBASX en is er trots op dat versie 1.0 een feit is.

Functies voor de medewerkers

Inzicht in bezetting vergaderzalen

Met iBASX is het mogelijk om op digitale bordjes bij de vergaderzalen, de planning te laten zien voor die dag en of de vergaderzaal op dat moment bezet is. Tevens kan er voor de optie gekozen worden, om op dit scherm direct de vergaderzaal te reserveren, na de volgende meeting.

Personenzoeksysteem

iBASX is uit te breiden met een personenzoeksysteem. Zo kunnen collega's elkaar snel vinden. Het personenzoeksysteem is altijd een maatwerk optie binnen iBASX. De wijze waarop personen zich aanmelden verschilt per organisatie. Dit kan (indien mogelijk) door middel van het bestaande badgesysteem, een chip in de telefoon, een code of andere wijze. Wij praten graag met u over de mogelijkheden.

Reserveren

in iBASX is het mogelijk om vergaderzalen te reserveren voor die dag. Afhankelijk van u wensen kan dit ook op werkplek niveau. Deze functie is bedoeld om bij de vergaderzalen die planning voor de dag te laten zien. De persoon krijgt een mailtje met een bevestiging en er wordt een mailtje verstuurd naar de servicedesk. Deze functie kan gekoppeld worden aan FMIS.

Veiligheid

U kunt ervoor kiezen of er eerst ingelogd moet worden om de plattegronden te zien, of deze voor iedereen beschikbaar is. Dit laatste zal met name het geval zijn als u de schermen in uw eigen pand heeft opgesteld.

Overal benaderbaar

iBASX is vanaf iedere locatie op het internet te benaderen, als u iBASX uit de cloud neemt. Zowel op mobiel als desktop computer, kunnen uw medewerkers zoeken naar een geschikte werkplek voor die dag.

Functies voor de beheerder / servicedesk

Instellen sensoren

De tijden die de sensoren aanhouden om werkplekken wel of niet vrij te geven, zijn geheel aanpasbaar aan uw wensen. Standaard geldt een instelling van 10 minuten. Indien iemand dan langer dan 10 minuten van zijn of haar werkplek is, wordt deze vrijgegeven. Dit tijdstip kan dus geheel naar uw wensen worden ingesteld (per sensor).

Koppeling met derden

NewFacts is druk bezig met het koppelen van FMIS en GBS systemen op de markt. Zo kunt u iBASX integreren en het maximale uit onze software halen.

Uw eigen huisstijl

In de beheerdersmodule kunt u de huisstijl van de front-end kaarten aanpassen aan uw huisstijl. Zo kunt u een logo uploaden en een basiskleur kiezen.

Detectiesysteem

Ondanks dat storingen niet of nauwelijks voorkomen, detecteert iBASX zelf storingen in het sensornetwerk. Deze worden zowel aan u als ons gecommuniceerd. Uiteraard ook hier geldt, beter voorkomen dan genezen.

Beheren reserveringen

U bent als beheerder in staat om de reserveringen die gedaan zijn te bevestigen, annuleren of te verzetten. Als uw organisatie gebruik maakt van een FMIS dan is het mogelijk dat iBASX haar gegevens verstuurd naar dit FMIS

Gebruikers beheren

Als beheerder kunt u in iBASX zelf de gebruikers van het systeem beheren. Gebruikers kunnen desgewenst zelf nieuwe wachtwoorden aanmaken, dit zal afhankelijk zijn van uw interne beleid. Er zijn diverse niveaus binnen het systeem. De eindgebruikers, servicedesk, manager en de beheerder.

Kaarten uploaden

in iBASX kunt u zelf nieuwe kaarten uploaden. Dit kan van toepassing zijn als er werkplekken bijkomen of verhuizingen zijn. Uiteraard kan NewFacts dit ook voor u organiseren. Ook kan NewFacts voor u de kaarten aanpassen.