iBASX VEELZIJDIG MAAR SIMPEL

iBASX is als platform vanuit de basis helemaal opgezet om de huidige en toekomstige verbinding van internet of things te kunnen verwerken. Wij noemen het wel eens een FMIS Light. de voordelen van een FMIS maar de eenvoudigheid van de hedendaagse APPs.

iBASX is constant in ontwikkeling, en hiermee de verandering in features ook. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van iBASX hebben wij hieronder voor u, de verschillende modules weergegeven.

Zowel mobiele app als desktopversie

De modulen binnen iBASX

Werkplek- en Ruimtebezetting

Door sensoren op werkplekniveau heeft u direct inzicht in de daadwerkelijke bezetting van werkplekken, ongeacht of iemand zit te overleggen, met laptop of Tablet werkt, of telefoneert.

Overal benaderbaar

iBASX is vanaf iedere locatie op het internet te benaderen.

Ruimtereserveringen

Met de oplossing van iBASX ziet u real-time de bezetting van (vergader)ruimtes, kunt uw reserveringen doen en krijgt u essentiële managementinformatie over de bezetting van uw vergaderzalen.

Eenvoudig reserveringsysteem

In iBASX is het mogelijk om vergaderzalen te reserveren. Afhankelijk van uw wensen kan dit ook op werkplek niveau. De reserveringsmodule wordt nog maandelijks aangepast, aan de wensen van onze klanten. De reserveringsmodule is op zowel desktop als smartphone te gebruiken.

Digitale vergaderbordjes

Met iBASX is het mogelijk om op digitale bordjes bij de vergaderzalen, de planning te laten zien voor die dag en of de vergaderzaal op dat moment bezet is. Tevens kan er voor de optie gekozen worden, om op dit scherm direct de vergaderzaal te reserveren, na de volgende meeting.

Personenzoeksysteem

Medewerkers kunnen zelf bepalen of ze vindbaar zijn of niet. op deze wijze waarborgen wij de privacy, maar ondersteunt iBASX maximaal het flexibele werken. Middels de app, of toegepaste technieken aanwezig binnen het pand, kunnen collega’s elkaar vinden en hun tijd efficiënt besteden.

Facility layers

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar.

Facility Request

Met facility-request is het doorgeven van een storing of het doen van een serviceverzoek eenvoudig mogelijk via anydevice, anywhere en anytime.

De facilitaire organisatie kan eenvoudig gemaakte meldingen in behandeling nemen en ook binnen de melding communiceren met de melder.

Alle lopende maar ook afgeronde meldingen, inclusief bijhorende informatie, kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar Excel t.b.v. managementinformatie.

 

Managementinformatie

Een ruimtemanagementsysteem heeft alleen meerwaarde als u ook inzicht krijgt in de benutting van uw pand(en). Hiervoor is iBASX uitgerust met een managementinformatie gedeelte.

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact met ons op!:

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Trots op onze opdrachtgevers

iBASX draagt bij aan een betere wereld, energiebesparing en optimale benutting van vastgoed. TROTS |Duurzaam faciliteren