iBASX de weg naar duurzaamheid

iBASX is een platform dat door TROTS ( Facility management) is ontwikkeld. Trots richt zich op alle facetten binnen het facility management, van strategisch tot operationeel en heeft als doel om prettige, gezonde en duurzame werkomgevingen te faciliteren en te ontwikkelen.

vanuit het principe meten is weten, heeft Trots al vele bezettingsgraadmetingen uitgevoerd bij haar opdrachtgevers. Dit was de bakermat voor de ontwikkeling van iBASX.

Wij zijn TROTS! Wij realiseren gezonde werk-en verblijfomgevingen.

Daarbij kijken we naar het totaalplaatje van Facility Management, Huisvesting, ICT en Human Resource Management. Hiermee zijn we jaren geleden als pionier in Nederland gestart en inmiddels is TROTS een organisatie van 300 man/vrouw sterk. Mensgerichte ontwikkeling, technische innovatie en kennisdelen bepalen nog steeds ons karakter en onze bedrijfskoers.

Het is onze drive om door slimme koppelingen tussen mens en techniek een waardevolle bijdrage te leveren aan een plezierige werkdag!

Wij delen onze technologische kennis. Met u en met elkaar. Zo nemen we de innovatie mee in elke opdracht. TROTS ontwikkelt zelf IT oplossingen om gegevens over het gebruik van uw gebouw ‘real time’ boven tafel te krijgen. TROTS biedt u het online platform iBASX.

TROTS wil duurzaam faciliteren. Wij bouwen aan hechte relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers.

Met oog voor elkaar en het milieu werken we samen aan wederzijds duurzaam rendement.

Duurzaam staat bij ons voor trouw aan elkaar, zorgzaamheid voor onze wereld en toewijding aan onze passies en idealen. Deze ambities komen terug in ons werk én privéleven. Duurzaam faciliteren is onze ‘way of life’!

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Ben je enthousiast geworden over ons? Bekijk dan eens onze vacatures!