Ruimtemanagementsysteem

Efficiënt. Effectief. Optimaal. Bij de benutting van uw huisvesting gaat u voor het hoogst haalbare. Voor uw organisatie én voor de gebruikers. Uw doel is de beste balans tussen beleving, flexibiliteit én rendement. Op elk moment.

Door ruimte en capaciteit optimaal te managen maakt u maximaal gebruik van wat u écht nodig heeft. En dat begint bij inzicht. Gedegen en betrouwbaar onderzoek vertelt u hoe u capaciteit en middelen het best afstemt op elke behoefte. iBASX geeft u dat inzicht met een uniek en innovatief ruimtemanagementsysteem.

Met ons ruimtelijk inzicht geven wij antwoord op úw vragen. Gebruik, bezetting, beleving van de werkomgeving. iBASX meet, analyseert en rapporteert. Sensoren en cameratechnieken vertellen u wat u wilt en moet weten. Dat betekent metenwaar en wanneer het eerder niet kon. Op elk moment én indien gewenst anoniem. Zo heeft u altijd een actueel en objectief beeld van de bezettingsgraad- en ruimtebenutting binnen uw huisvesting. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Optimale organisatie

 

De input voor uw totale facility managament was nooit eerder zó compleet. Met onze slimme technologie vertaalt u inzicht naar heldere informatie. Gebruikers vinden altijd en snel een beschikbare werkplek. Signing, informatieborden, uw app; ze zijn altijd up-to-date. U heeft een doorlopend en actueel beeld van uw locatie. Elk facet is optimaal te managen. Dankzij de naadloze koppeling aan uw FMIS speelt u eenvoudig in op de continu veranderende werkomstandigheden en behoeften.

Ruimtemanagement

U kunt zich ook voorstellen dat een dergelijke toepassing bij permanente plaatsing ideaal is voor omgevingen waar flexwerken / Het Nieuwe Werken wordt toegepast. TROTS heeft een softwaresysteem waarmee op ieder moment op ieder device ( beeldscherm, tablet, telefoon) de beschikbaarheid van de ruimten kunt raadplegen. Op deze wijze weten u medewerkers waar in het gebouw ruimte of een werkplek beschikbaar is, of kan men vanuit huis bepalen waar de meeste kans op een vrije flexplek is.

Voor meer informatie  bel  088 – 45 55 120