iBASX VEELZIJDIG MAAR SIMPEL

iBASX is als platform vanuit de basis helemaal opgezet om de huidige en toekomstige verbinding van Internet of Things (IoT) te kunnen verwerken. Wij noemen het wel eens een FMIS Light. de voordelen van een FMIS maar de eenvoudigheid van de hedendaagse APPs.

iBASX is constant in ontwikkeling, en hiermee de verandering in features ook. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van iBASX hebben wij hieronder voor u, de verschillende modules weergegeven.

Werkplek- en ruimtebezetting meten

Door sensoren op werkplekniveau heeft u direct inzicht in de daadwerkelijke bezetting van werkplekken, ongeacht of iemand zit te overleggen, met laptop of Tablet werkt, of telefoneert

 • Realtime inzicht in uw bezetting
 • Onafhankelijk van gebruikers
 • Anonieme registratie

Ruimtereserveringen

Met de oplossing van iBASX ziet u real-time de bezetting van (vergader)ruimtes, kunt uw reserveringen doen en krijgt u essentiële managementinformatie over de bezetting van uw vergaderzalen.

Eenvoudig reserveringsysteem

In iBASX is het mogelijk om vergaderzalen te reserveren. Afhankelijk van uw wensen kan dit ook op werkplek/ruimte niveau. De reserveringsmodule wordt nog maandelijks aangepast, aan de wensen van onze klanten. De reserveringsmodule is op zowel desktop als smartphone te gebruiken en daarmee responsive voor alle apparaten (smartphone, tablet en desktop).

Roomdisplay

Met iBASX is het mogelijk om op digitale displays bij elke vergaderzaal de reserveringen weer te geven. Deze displays worden realtime bij gehouden. Daarbij is de getoonde informatie altijd up to date. Tevens kan er voor de optie gekozen worden om via deze displays direct reserveringen in te boeken.

Personenzoeksysteem

Medewerkers kunnen zelf bepalen of ze vindbaar zijn of niet. op deze wijze waarborgen wij de privacy, maar ondersteunt iBASX maximaal het flexibele werken. Middels de app, of toegepaste technieken aanwezig binnen het pand, kunnen collega’s elkaar vinden en hun tijd efficiënt besteden.

 • Inchecken op de werkplek
 • Vindbaar voor collega’s
 • Alle contactinformatie bij de hand

Facility layers

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar.

 • Facilitaire informatie overal en altijd beschikbaar
 • Gemakkelijk vindbaar door plattegrondweergave
 • Inzicht in logboek van wijzigingen

Facility Request

Met facility-request is het doorgeven van een storing of het doen van een serviceverzoek eenvoudig mogelijk via anydevice, anywhere en anytime.

De facilitaire organisatie kan eenvoudig gemaakte meldingen in behandeling nemen en ook binnen de melding communiceren met de melder.

Alle lopende maar ook afgeronde meldingen, inclusief bijhorende informatie, kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar Excel t.b.v. managementinformatie.

 • Eenvoudig doorgeven van een storing via de app
 • Direct inzicht in status en afhandeling
 • Chatfunctie voor contact met serviceverlener

Managementinformatie

Naast de managementinformatie die uit de Facility Request gehaald kan worden, is iBASX uitgerust met een managementinformatie gedeelte voor de applicatie breed. Een ruimtemanagementsysteem heeft alleen maar meerwaarde als u ook inzicht krijgt in de benutting van uw pand(en). Deze functie (in iBASX) kan u deze meerwaarde leveren.

 • Inzicht in verzamelde data
 • Filtermogelijkheden om verschillende opties te vergelijken
 • Eenvoudig visualisaties maken voor rapporten/presentaties

Zowel mobiele app als desktopversie

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie op!