iBASX: de software voor uw flexwerkomgeving

 

Sinds flexwerken op nieuw zijn intrede heeft gedaan middels ” Het Nieuwe Werken” , ontstaan er meerdere vraagstukken binnen bedrijven, hoe men ervoor kan zorgen dat de medewerkers zo goed mogelijk gefaciliteerd worden.

  • Waar kan ik een werkplek vinden?
  • Hoe worden de vergaderzalen en ruimten goed geroosterd en optimaal benut?
  • Ga ik vandaag op kantoor werken of thuis?
  • Waar zit mijn collega?

Onder andere bovenstaande vragen kunnen beantwoord worden met de software van iBASX. iBASX is een software pakket van NewFacts en bestaat uit werkplek sensoren gekoppeld aan de plattegronden van uw pand. Zodra medewerkers op een flexwerkplek gaan zitten, wordt deze plek als bezet weergegeven op de kaart. iBASX is benaderbaar vanaf elke locatie met internet. Zodat uw medewerkers thuis al kunnen kijken wat de bezetting is van het kantoor en kunnen beslissen of ze naar kantoor gaan of liever thuis blijven werken.

Maar ook binnen grote panden wordt het steeds lastiger om een werkplek te vinden, hiervoor is iBASX  “de oplossing”, middels schermen op de verdiepingen kunnen uw medewerkers in 1 oogopslag zien waar de vrij werkplekken zijn. Deze kunnen ze alvast vastleggen voor bijvoorbeeld 2 minuten zodat de werkplek op de kaart alvast bezet is.

 

Dus bent u op zoek naar software die u kan ondersteunen in het managen van uw flexwerkplekken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Trots op onze opdrachtgevers

Neem vandaag nog contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht