Inzicht

iBASX geeft inzicht in gebruik van ruimten en werkplekken, middels een managementinformatie tool heeft u 24/7 real-time inzicht in uw bezetting.

Betaalbaar

iBASX is betaalbaar, onze visie is dat alle organisaties straks gebruik kunnen maken van iBASX, hierbij is betaalbaarheid een must en strategie.

iBASX is proven

iBASX is proven, we zijn inmiddels 5 jaar onderweg en hebbende software en de hardware uitbundig getest en draait nu al bij meerdere klanten.

Anoniem

iBASX is anoniem, de gebruiker kan zelf bepalen of hij/ zij vindbaar is, werkplekken worden middels sensoren bezet of vrij gegeven.

Veilig

Het systeem van iBASX heeft een eigen netwerk, buiten uw bedrijfsnetwerk, waardoor veiligheid gegarandeerd is.

Duurzaam

iBASX helpt u organisatie om bewust om te gaan met CO’2 reductie binnen uw gebouw en optimale benutting van uw beschikbare vierkante meters. Daarnaast biedt u uw gebouwgebruikers en hospitality tool, waarmee zij efficiënt gebruik maken van hun tijd.

100% nauwkeurig

iBASX is 100% nauwkeurig, doordat er op iedere werkplek een sensor wordt geplaatst, is de nauwkeurigheid tot op exact werkplekniveau.

Onafhankelijk gedrag gebruiker

iBASX is onafhankelijk van het gedrag van medewerkers en persoonlijke devices ( zoals de telefoon), waardoor de betrouwbaarheid gegarandeerd is.