iBASX werkpleksensoren en beschikbaarheid.

Bent u op zoek naar een innovatief Flexwerk Systeem, dan kunnen wij u van dienst zijn met ons flexwerksysteem iBASX. Door middel van werkpleksensoren wordt er geregistreerd, of een werkplek vrij of bezet is. De sensoren worden onopvallend onder de werkplekken gemonteerd en sturen data naar een centrale database, waardoor de werkplekbeschikbaarheid gemeten wordt.

Deze gegevens worden periodiek opgeslagen en aan de hand van vooraf ingestelde voorwaarden, wordt de bezetting van de werkplek gemeten.

In combinatie met peoplecounters voor bijvoorbeeld vergaderzalen of projectruimten, heeft u realtime inzicht in de bezetting van uw pand en aanwezige ruimtes en werkplekken.

Waarom iBASX?

 1. iBASX is onafhankelijk van het gedrag van medewerkers, waardoor de betrouwbaarheid gegarandeerd is.
 2. iBASX is anoniem, de gebruiker kan zelf bepalen of hij/ zij vindbaar is, werkplekken worden middels sensoren bezet of vrij gegeven. Hierdoor heeft u geen problemen met privacy.
 3. iBASX is proven, we zijn inmiddels 3 jaar onderweg en hebbende software en de hardware uitbundig getest en draait nu al bij meerdere klanten.
 4. iBASX is betaalbaar, onze visie is dat alle organisaties straks gebruik kunnen maken van iBASX, hierbij is betaalbaarheid een must en strategie.
 5. iBASX geeft inzicht in gebruik van ruimten en werkplekken, middels een managementinformatie tool heeft u 24/7 real-time inzicht in uw bezetting.
 6. iBASX helpt u organisatie om bewust om te gaan met CO’2 reductie binnen uw gebouw en optimale benutting van uw beschikbare vierkante meters. Daarnaast biedt u uw gebouwgebruikers en hospitality tool, waarmee zij efficiënt gebruik maken van hun tijd.
 7. Snelle Implementatie, door ervaring en goed doordachte software, kunnen wij snel implementeren, (onder voorbehoud van productie sensoren)

Ruimtemanagement

U kunt zich ook voorstellen dat een dergelijke toepassing bij permanente plaatsing ideaal is voor omgevingen waar flexwerken / Het Nieuwe Werken wordt toegepast. TROTS heeft een softwaresysteem waarmee op ieder moment op ieder device ( beeldscherm, tablet, telefoon) de beschikbaarheid van de ruimten en werkplekken kunt raadplegen. Op deze wijze weten u medewerkers waar in het gebouw ruimte of een werkplek beschikbaar is, of kan men vanuit huis bepalen waar de meeste kans op een vrije flexplek is.

Voor meer informatie bel  088 – 45 55 120.

Bezettingsgraadmeting

Middels bovenstaande techniek is iBASX in staat om een 99,9% nauwkeurige meting te doen, over een bepaalde periode ( bijvoorbeeld 8 weken) 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als resultaat wordt er een rapport opgeleverd en advies uitgebracht t.b.v. ruimtegebruik en efficiëntie mogelijkheden

Trots op onze opdrachtgevers

iBASX draagt bij aan een betere wereld, energiebesparing en optimale benutting van vastgoed. TROTS |Duurzaam faciliteren

iBASX maakt de weg vrij naar flexibel werken, nooit meer zoeken en optimale benutting van werkplekken en ruimten.

 • Vanuit huis je werklocatie bepalen.
 • Alvast een vergaderzaal reserveren voor over een uur.
 • Zien wie er op kantoor is.
 • Rustig werken of een overlegdag.
 • Inzicht in uw gebouwbezetting.
 • Efficiënter gebruik van uw pand(en).
 • Uw energieverbruik reguleren.
 • Medewerkers weten altijd waar de vrije werkplekken zijn.
 • Ideaal systeem ter ondersteuning van Het Nieuwe Werken.

Zowel mobiele app als desktopversie

Werkplek- en Ruimtebezetting

Door sensoren op werkplekniveau heeft u direct inzicht in de daadwerkelijke bezetting van werkplekken, ongeacht of iemand zit te overleggen, met laptop of Tablet werkt, of telefoneert.

Ruimtereserveringen

Met de oplossing van iBASX ziet u real-time de bezetting van (vergader)ruimtes, kunt uw reserveringen doen en krijgt u essentiële managementinformatie over de bezetting van uw vergaderzalen.

Personenzoeksysteem

Medewerkers kunnen zelf bepalen of ze vindbaar zijn of niet. op deze wijze waarborgen wij de privacy, maar ondersteunt iBASX maximaal het flexibele werken. Middels de app, of toegepaste technieken aanwezig binnen het pand, kunnen collega’s elkaar vinden en hun tijd efficiënt besteden.

Facility layers

Van klimaatunits tot koffieapparaten en van audiovisuele voorzieningen tot het toegangscontrolesysteem; alle gewenste informatiecategorieën kunnen worden opgenomen in deze tool. Relevante informatie zoals de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, contact-/contractinformatie, gebruikershandleiding en de onderhoudshistorie is met één klik op de plattegrond beschikbaar.

Managementinformatie

Een ruimtemanagementsysteem heeft alleen meerwaarde als u ook inzicht krijgt in de benutting van uw pand(en). Hiervoor is iBASX uitgerust met een managementinformatie gedeelte.

Customer story

Onderweg naar kantoor bedenk je dat er nog geen vergaderruimte is gereserveerd voor de belangrijke meeting van die ochtend.
Via je smartphone zie je in iBASX snel welke ruimten geschikt en nog beschikbaar zijn. Eenvoudig reserveer je de ruimte inclusief de benodigde faciliteiten. Geregeld!
Op kantoor aangekomen wil je graag de meeting goed voorbereiden. Waar vind je snel een geschikte en beschikbare werkplek?
Op de informatiekiosk in de centrale hal zoek je via iBASX een beschikbare concentratieruimte. Gevonden op de 1e etage, een zoektocht bespaard!

Tijdens de voorbereiding op de meeting wil je graag nog even de presentatie afstemmen met je collega. Is zij aanwezig?
Via het personenzoeksysteem in iBASX ontdek je dat zij aan het werk is op de 2e etage.
Op weg naar je collega zie je op één van de roomdisplays dat deze overlegruimte met presentatiescherm nog beschikbaar is. Een goede afstemming gegarandeerd!
Tevreden kijk je later die dag terug op een goed verlopen meeting!

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact met ons op!:

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht